Sude Camgöz İç MİMARLIK - Detay

Page Sub Title Goes Here

Küçük Oturma Odası Dekorasyonu ile Alanı Değerlendirin
Sude Camgöz
04.07.2018
  • Bebek Odası
  • Dekorasyon
  • Basit Tasarım
  • Ev
  • Küçük Ev

  1. Hafif renklere yer vererek gölgelendirme yapın.

Hafif renk kullanımları sayesinde oturma odası dekorasyonu yapılırken çok daha sağlıklı sonuçlar alınabilir. Bu durumda alanınız olağandan daha geniş görünecektir. Ek olarak mobilyaların doğru yerleştirilmesi ve ışıklandırmaların doğru aralıklara konulması da küçük odalarınızın, dışardan bakıldığı zaman daha devasa bir alan haline dönüşmesini sağlamaktadır.

  1. Doğal ışık çok önemlidir!

Küçük oturma odası dekorasyonu yapılırken doğal ışıktan faydalanmak çok önemlidir. Bu sebeple güneşin önünü kapamayacak şekilde bir eşya dekorasyonu gerçekleştirmek öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra boş olan bölgeler için doğru dağılım ile ışıkları yerleştirebilirseniz her daim yaşam alanlarınızın olağandan daha büyük durması hedeflenmektedir.

  1. Evinizde ayna kullanmaktan çekinmeyin!

Oturma odası dekorasyonu esnasında evinizin herhangi bir bölümü için ayna kullanmaktan kesinlikle çekinmeyin. Aynalar ters açıdan daha geniş bir alana ulaşmanızı sağlar ve bu sayede yaşam alanlarınızı olağandan daha değerli gösterir. Nitekim bu çalışmaları da alt kısımda yer alan görseller ile destekliyor ve daha fazla bilgi almanızı sağlıyoruz.

  1. Gömme askılık ve dolaplar tercih edin.

Küçük oturma odası dekorasyonu için altın kural gömme dolap ve askılık kullanımıdır. Bu sayede alanlarınız çok daha geniş görünecek ve günümüzde pek çok kişi tarafından beğenilecektir. Alandan tasarruf etmenizi sağlayacak bu harika çalışmaların tamamını görseller ile desteklemekteyiz.

 

KATEGORİLER